oib5 VOCA; Vernes Organisatie Coaching en Advies.
De term “Organisatie in Beweging” in het logo is ambigu. Dat is ook de werkelijkheid. Elke organisatie is in beweging, van klein naar groot,van één assortiment naar een ander, van markt naar beurs. Elke beweging op haar beurt moet worden georganiseerd, van idee naar strategie, van strategie naar plan, van plan naar uitvoering. Hierin moeten mensen hun nieuwe plek vinden.

De beweging mag niet ten koste gaan van mensen. Er zijn verschillende redenen waarom mensen soms weerstand zullen vertonen of een steuntje in de rug nodig hebben bij verandering. Als je zelf wel eens betrokken was bij een reorganisatie dan weet je dat het vaak gaat om erkenning en waardering. Hoezo, was het niet goed wat we deden? Veranderliteratuur staat bol van dergelijke motieven.

Er zijn ook een aantal oplossingen. Niet overal past hetzelfde kunstje, al denken sommige bestuurders van wel. Als u wilt dat ik vanuit mijn ervaring met u meedenk, neem dan vrijblijvend contact met mij op.  Voor een afspraak gelieve  mij te mailen op: . Geef mij aan wanneer het u uit komt en we spreken iets af. U kunt mijn professionele CV ook vinden op linkedin : nl.linkedin.com/in/larryvernes/